24-UUR EXPRESS SERVICE

diagnose-icoon

Express Service | Diagnose

Tijd kost geld, vooral wanneer het om waardevolle data gaat. Wij bij Data Recovery Nederland begrijpen dat als geen ander. Wil je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent? Kies dan voor de Express Service van Data Recovery Nederland!

Bij de Express Service krijg je binnen 24 uur gegarandeerd een diagnosebericht zodra wij jouw harde schijf hebben ontvangen. Binnen 24 uur weet je of jouw waardevolle data hersteld kunnen worden, hoeveel het gaat kosten en hoeveel tijd het proces in beslag neemt. Daarnaast krijgt jouw schijf in het laboratorium voorrang bij het daadwerkelijke herstelproces. Bij aanmelding van een express opdracht, nemen wij binnen het uur contact met je op zodat jouw mediadrager nog dezelfde dag wordt opgehaald.

recovery-icoon

Express Service | Recovery

Bij een express recovery wordt alles ingezet om jouw data spoedig te herstellen. Helaas is het niet in alle gevallen mogelijk om na de diagnose het recoveryproces binnen 24 uur af te ronden. Er spelen namelijk meerdere factoren mee die de snelheid van het herstel kan beïnvloeden. Enkele voorbeelden:

Uitlezen / Kopiëren van de data:

De hoeveelheid te kopiëren data zal veel invloed hebben in het tijdsbestek waarop de data aangeleverd kan worden. Het kopiëren van grote hoeveelheden data (denk aan terabytes) zal meer tijd in beslag nemen dan kleinere hoeveelheden.

Minder

Onderdelen:

Wanneer er onderdelen besteld moeten worden in geval van fysieke schade, zijn wij afhankelijk van derde partijen. De snelheid waarop de onderdelen gevonden en aangeschaft worden kan enorm variëren.

Badsectors:

Een harde schijf met veel badsectors wordt moeizaam uitgelezen. Aangezien we zo min mogelijk sectoren willen verliezen zullen we extra langzaam en intensief moeten uitlezen. Hierdoor is een betere resultaat gegarandeerd maar duurt het ook langer voordat alles uitgelezen is.