Raid Data Recovery

Raid Recovery is onze onderscheidende kracht. In 95% van alle situaties herstellen wij succesvol bestanden van een gecrasht RAID systeem.

Raid Data Recovery
Raid Recovery is onze onderscheidende kracht. In 95% van alle situaties herstellen wij succesvol bestanden van een gecrasht RAID systeem.
Raid Data Recovery
Raid Recovery is onze onderscheidende kracht. In 95% van alle situaties herstellen wij succesvol bestanden van een gecrasht RAID systeem.
Referenties Meer referenties >

Raid Data Recovery

Voor Raid Data Recovery is DRN de beste keuze dankzij onze op maat gemaakte software- en hardware-oplossingen.

Ons succespercentage is hoog (95%). Daardoor wordt onze RAID Data Recovery Service gerespecteerd door al onze klanten maar ook door andere data recovery-bedrijven.

Direct aanmelden

Raid Recovery

Iedere Raid Recovery opdracht welke wij in onze laboratorium ontvangen, wordt als een high priority beschouwd. Wij zijn echter bewust van het feit dat de raid sets voor veel bedrijven van essentieel belang zijn.

Onze raid recovery proces volgt een veilige sector voor sector cloning. Op deze manier blijven de originele schijven onaangetast. De beschadigde schijven in een raid set worden individueel bewerkt volgens onze data recovery proces.

Lees meer

Alle verdere acties welke er worden ondernomen tijdens een raid recovery proces, worden uitgevoerd op de images die er worden gemaakt. De data op de images worden gematcht. Indien een harde schijf niet gekopieerd kan worden, wordt jouw data ‘on-the-fly’ gematcht. Dit is gelijk aan de RAID rebuild process op de originele systeem manier.

Laat je niet misleiden door bedrijven die aanbieden raid recovery ter plekke of (nog erger!) raid recovery op afstand uit te voeren. Vóórdat er hulpprogramma’s op een uitgevallen RAID-systeem worden uitgevoerd, moeten alle schijfstations worden gekloond, sector voor sector. Elke andere aanpak is vragen om moeilijkheden.

Eén verkeerde handeling tijdens een raid recovery en ALLE data kunnen verloren gaan. Een RAID bevat waardevolle data en hier dien je professioneel mee om te gaan. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze RAID specialisten.

Heb je nog vragen over RAID recovery? Wij staan je graag te woord. klik hier voor meer info.

Inklappen

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's

Video's

+ 70.000.000

Video's

Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Voorbeelden van RAID problemen:

Fysiek beschadigde schijven
Uitval van schijven in RAID 5-server
Fout in de RAID-configuratie
Systeem crash
RAID defect
Partitie ontbreekt
Controller error
Schade door computervirus of worm
Natuurrampen
Menselijke fouten

Lees meer

Server Recovery:

Bestandsservers
Toepassingsservers
Webservers
NAS (Network Attached Storage)
SAN (Storage Area Network)
DAS (Direct Attached Storage)

Alle leveranciers van RAID en opslagsystemen:

Adaptec
AMI
Bus Logic
Compaq
HP
Mylex
PERC
Pinnacle
Promise
Raidtec
Software RAIDS
Storage Dimensions
Sun
3ware

Besturingssystemen:

Windows NT
Windows XP
Windows 2000
Windows 2003
Microsoft Exchange
MS SQL
Sun Solaris
IBM AIX HP UX
Linux
UNIX
Mac
Netware
FreeBSD

Inklappen

Server Recovery

RAID Recovery in geval van dataramp. Hoe snel een bedrijf weer op de rit is na een data ’ramp’ is vooraf grotendeels afhankelijk van de voorzorgsmaatregelen die er zijn genomen. Echter is het veel beter om een herstelprogramma vóór de gebeurtenis klaar te hebben. Het type van een raid recovery herstelprogramma hangt niet alleen af van het niveau van de ramp of onderbreking van het bedrijf, maar hoeveel geld het bedrijf bereid is te besteden aan een raid recovery.

Lees meer
Server Recovery voorkomen

Een goed functionerend storagemanagement systeem zou een bedrijf continuïteit moeten garanderen bij hardware problemen. Als een server crasht, schakelt een goed functionerend storagesysteem automatisch over naar een ander server of systeem op afstand. Men verliest geen data, en de hoeveelheid storingen zullen veel minder zijn. Raid recovery is in dat geval dan ook niet noodzakelijk.

RAID

RAID betekent Redundant Array of Independent. Het bevat de configuratie voor twee of meer schijven in combinatie met geringe foutafwijkingen en uitvoering. RAID disk drives worden vaak gebruik in servers en ook steeds vaker in thuis- en kantoorcomputers.

RAID is een methode om één of meer verzamelingen van dataopslag te maken van een aantal harde schijven. Het biedt meer veiligheid tegen fouten dan één harde schijf of een groep van losse harde schijven. We kunnen een RAID configuratie maken met IDE (parallel ATA), SATA (Serial ATA) of een SCSI-schijf en zelfs met een oude 3,5” diskette!

Direct online aanmelden

Inklappen

Wist je dat:

DRN in 2022 in totaal 14.261 diagnoses stelde? Ruim 95% van alle gestelde diagnoses resulteerde tot een volledig herstel van bestanden.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!