Referenties

Zie hieronder een greep van enkele bedrijven, die wij hebben kunnen verblijden met het herstellen van hun data.

MANHARD BV OVER DRN

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kreeg Manhard BV te maken met een RAID 5 systeem crash. Alle data op deze server dreigden verloren te gaan. DRN wist alle data veilig te stellen

Zie hieronder een greep van enkele bekende Nederlanders, die wij hebben kunnen verblijden met het herstellen van hun data.

Don Diablo, internationale top DJ en producer uit Nederland!

Don Diablo, internationale top DJ en producer uit Nederland!

Don Diablo is een bekende DJ en producer uit Nederland die wereldwijd bekend is en werkt met internationale topartiesten zoals Ed Sheeran en Rihanna. Don draait op de mainstages van werelds bekendste festivals waaronder Tomorrowland, Creamfields en EDC.

Lees meer

Wat we voor Don Diablo hebben gedaan…

Don Diablo heeft zich hard ingezet voor het KWF Kankerbestrijding fonds door middel van The Better Future Tour. Hierbij heeft hij in de periode maart tot april 2018 14 optredens gegeven waarbij de opbrengsten volledig naar het KWF zijn gegaan.

Tijdens al deze optredens zijn er video-opnames gemaakt die op een externe harde schijf werden opgeslagen. Van deze video’s zou een compilatie gemaakt worden. Helaas raakte de schijf fysiek beschadigd en dreigde alle data waaronder de video’s verloren te gaan.

Gelukkig nam Don op tijd contact op met DRN. Wij hebben een diagnose gesteld en kwamen met goed nieuws. De herinneringen van dit goede initiatief konden allemaal teruggehaald worden!

Inmiddels heeft Don zijn bestanden weer terug en wachten wij op de ongetwijfeld memorabele video compilatie.

Inklappen

Hans Kazan, de bekendste illusionist van Nederland!

Hans Kazan, bekend van Tros en RTL met spraakmakende programma’s zoals Ren Je Rot en Prijzenslag. Net als voor vele andere klanten, hebben we voor Hans ook dierbare bestanden hersteld.

Wat we voor Hans Kazan hebben gedaan…

Hans heeft zijn externe harde schijf laten vallen waardoor de schijf fysiek beschadigd is geraakt.

Lees meer

De schijf maakte tikkende geluiden en Hans wist meteen dat het foute boel was. Gelukkig heeft hij de schijf niet meer opgestart zodat de schade beperkt bleef. Hans heeft ons gevonden in z’n zoektocht naar een professioneel data recovery bedrijf en ons gevraagd of wij zijn bestanden konden herstellen.

We hebben hierna een diagnose gesteld en daaruit kwam goed nieuws voor Hans; zijn data was te herstellen!

Uiteindelijk hebben we alle dierbare bestanden van Hans kunnen herstellen en hier was hij uiteraard erg blij mee.

Inklappen

Fajah Lourens bekend van o.a. GTST

Tegenwoordig kennen we Fajah onder andere van haar succesvolle fitnessprogramma Mykillerbodymotivation. Daar blijft het niet bij want Fajah is erg veelzijdig. Ook is zij bekend als DJ Faya, model voor het lingeriemerk Sapph en modeontwerpster. Genoeg belangrijke data dus die we hebben hersteld voor Fajah!

Wat we voor Fajah Laurens hebben gedaan…

Lees meer

Fajah had twee oude laptops en een externe harde schijf die voor haar om onduidelijke redenen niet meer werkten.

We hebben een diagnose gesteld en het bleek dat twee schijven elektronische schade hadden en één schijf niet meer werkte vanwege een corrupt besturingssystemen.

Gelukkig voor Fajah hebben onze engineers alle belangrijke bestanden weer terug kunnen halen.

Fajah snapt nu hoe belangrijk het is om goede backups te maken om dataverlies te voorkomen.

Inklappen

Bibi Breijman Bekend van Oh Oh Cherso!

Bibi is o.a.bekend van tv programma’s zoals Oh Oh Cherso, De Nationale IQ Test, Katwalk en The Voice Of Holland. Vanaf 2015 is Bibi een succesvolle vlogger met veel volgers. Zij heeft thema’s zoals sport/health, beauty, lifestyle en mode waarin ze verslag doet van haar bezigheden richting haar volgers.

Lees meer

Wat we voor Bibi Breijman hebben gedaan…

Bibi was in het mooie Barcelona waar ze onder andere video’s aan het opnemen was voor haar vlog

Hier is veel werk in gestoken maar bij terugkomst bleek dat de USB stick gebroken was zodat de video’s niet meer geopend konden worden

Ondanks de schade hebben onze engineers de data terug weten te halen en kon Bibi weer beschikken over de video’s die zij heeft gemaakt in Barcelona.

Inklappen

Upcoming topartiest met een verhaal

Snelle (Lars Bos) breekt de laatste tijd door met hits zoals ‘Scars’, ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’. We kunnen Snelle beschouwen als een echte aanwinst in de Nederlandse Hiphopscene. Niet voor niets werken artiesten zoals Marco Borsato graag met hem samen. Zijn achtergrondverhaal en zijn doorzettingsvermogen maken hem een speciale en geliefde artiest.

Lees meer

Wat we voor Snelle hebben gedaan…

Net voor de releasedatum van het nummer ‘Voor je deur’ ging het mis. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen trad er dataverlies op. De muziekbestanden stonden op dat moment op een harde schijf. Er was weinig tijd en de release van het nummer kwam in gevaar. Uiteraard was de nood erg hoog om snel weer toegang te krijgen tot de bestanden om het nummer af te kunnen maken.

Gelukkig werd de ernst van de zaak goed ingeschat door het team en werden er geen amateuristische pogingen gedaan om de bestanden weer terug te halen. Dit verergert de situatie vaak alleen maar. In de zoektocht naar een professioneel data recovery bedrijf, kwamen zij al gauw in contact met DRN.

Zoals in de meeste gevallen hadden wij goed nieuws voor Snelle. Binnen 24 uur waren wij in staat de bestanden te herstellen. Snelle maakte het nummer af en stormde sensationeel binnen op nummer 2 in de top-50 van Spotify!

Wij kunnen niet wachten op de rest van de releases.

Inklappen

House DJ van NL bodem

Niels Steenbergen, beter bekend als Chris Stussy, is bekend van zijn deephouse tracks. In zijn jongere jaren werd hij geïnspireerd door zijn vader die hem disco, jazz en house introduceerde. Niet veel later begon Chris Stussy zelf met draaien en produceren. Hierbij probeert hij de ‘oude’ sounds te combineren met een nieuwe stijl.

Inmiddels heeft de DJ veel grote festivals achter de rug en raakt hij steeds bekender bij het grote publiek.

Lees meer

Wat we voor Chris Stussy hebben gedaan…

Chris Stussy heeft speciaal voor zijn muziekcollectie een externe harde schijf aangeschaft om alles goed en geordend te bewaren. Helaas dreigt de voor hem belangrijke bestanden verloren te gaan wanneer zijn schijf niet meer reageert.

De nachtmerrie voor iedere dj/producer natuurlijk, want al het harde werken is dan voor niks geweest.

Bij het zoeken naar een professioneel bedrijf kwam Chris Stussy terecht bij Data Recovery Nederland. Hij benadrukte nogmaals de ernst van de situatie en wij gingen aan de slag voor hem. De diagnose werd gesteld en goed nieuws; alle bestanden konden hersteld worden!

Inmiddels beschikt de DJ/Producer weer over alle tracks, samples en producties en is hij weer druk bezig met het produceren van hits. Wij kijken uit naar zijn grote doorbraak in internationale hitlijsten!

Inklappen

Bekijk hieronder de ervaring van Mevrouw M. Hoeks met Data Recovery Nederland.

MEVR. M. HOEKS OVER DRN

Mevrouw M. Hoeks had problemen met haar externe harde schijf. Na een val van ruim 1 meter was de harde schijf als dood verklaard. Alle foto’s en video’s leken verloren te gaan.

Gelukkig wisten de specialisten van DRN haar jarenlang verzamelde foto’s en video’s 100% te herstellen.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!