Data Recovery

Data Recovery service voor alle media, alle merken en alle besturingssystemen. 95% succesvol herstel van verloren data.

Data Recovery
Data Recovery service voor alle media, alle merken en alle besturingssystemen. 95% succesvol herstel van verloren data.
Data Recovery
Data Recovery service voor alle media, alle merken en alle besturingssystemen. 95% succesvol herstel van verloren data.
Referenties Meer referenties >

Data Recovery

Met Data Recovery Nederland heb je de grootste kans op gegevensherstel. DRN is gespecialiseerd in hardwarematige en softwarematige data recovery.

Afhankelijk van het type probleem (mechanisch, elektronisch of logisch) herstellen wij met de meest geavanceerde technologische middelen jouw data. DRN biedt hulp bij een groot scala aan gegevensverliessituaties.

Data Recovery bij logische schade

Is er sprake van gewiste/overschreven bestanden, een (software)storing, programmeerfout, stroomuitval of virus?

Met behulp van onze clean-room laboratorium en jarenlange ervaring slagen wij in 95% van alle gevallen er in de data terug halen.

Neem geen onnodige risico’s en neem snel contact op.

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's

Video's

+ 70.000.000

Video's

Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Data Recovery bij fysieke schade

Bij fysieke schade aan een harde schijf is het heel belangrijk om eerst vast te stellen welk onderdeel van de schijf beschadigd is. Zodra het duidelijk is waar het probleem zit, volgt er een manipulatie proces.

Tijdens het manipulatie proces wordt het beschadigde onderdeel van de schijf tijdelijk vervangen. Hiervoor moeten er identieke onderdelen worden gebruikt.

Lees meer

Met de Datarecovery service van DRN is het mogelijk data te herstellen van diverse defecte mediadragers zoals desktop/laptop/Macbook schijf, externe schijf, USB, SD, RAID, iPhone, SIM enz.

Computer gebruikers en vele deskundigen beschouwen verloren gegevens vaak als permanent verwijderd, zonder hoop voor data herstel. Jammer genoeg is veel van de informatie over dataverlies en data recovery onduidelijk of onnauwkeurig.

Het is niet verrassend dat dataverlies en data recovery een verwarrend en onbegrepen proces is. Bij Data Recovery Nederland begrijpen wij dat vele computer gebruikers en hun ondernemingen afhankelijk zijn van hun computers en hun gegevens voor hun dagelijks bestaan. Neem vrijblijvend contact op voor professioneel advies.

Inklappen

E-mail Recovery

De mogelijkheid om jouw e-mails terug te vinden hangt sterk af van het type e-mail programma welke je gebruikt. De meeste programma’s hebben een eigen ‘Prullenbak’ of ‘Map verwijderd’.

Hierin zijn e-mails gemakkelijk terug te vinden.

Lees meer

TIP: De ‘Prullenbak’ of ‘Map verwijderd’ eens in de zoveel tijd jouw opschonen. Bij instellingen kun je de periodieke eenheid wijzigen van het verwijderen van jouw oude e-mails. Indien je vaak per ongeluk e-mails verwijdert, raden wij je aan deze in te stellen op de grootst mogelijke tijdslengte.

Foto Recovery

Foto bestanden zijn vaak lastig te traceren door recovery software omdat deze zich op meerdere locaties kunnen voordoen door veelvoudig gebruik. Belangrijk is dan om zoveel mogelijk informatie te weten over de desbetreffende bestanden zoals bijv. het bestandsformaat (jpeg, tiff, gif, bit-map). Helaas blijft er een risico bestaan dat indien je het bestand hebt gevonden, deze alsnog beschadigd is waardoor de afbeelding niet goed wordt weergegeven.

Gratis probleemdiagnose

Profiteer nu van onze gratis probleemdiagnose. Laat onze technici een diagnose stellen op jouw harde schijf om exact vast te stellen wat het probleem is, wat de mogelijke oplossing is en natuurlijk wat het exact gaat kosten. Bepaal vervolgens zelf of je overgaat tot herstel.

Inklappen

Wist je dat:

DRN in 2022 in totaal 14.261 diagnoses stelde? Ruim 95% van alle gestelde diagnoses resulteerde tot een volledig herstel van bestanden.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!