Data Herstel

Wij herstellen jouw verloren data. Data herstel is in 95% van de gevallen nog mogelijk. Ook bij fysieke schade.

Data Herstel
Wij herstellen jouw verloren data. Data herstel is in 95% van de gevallen nog mogelijk. Ook bij fysieke schade.
Data Herstel
Wij herstellen jouw verloren data. Data herstel is in 95% van de gevallen nog mogelijk. Ook bij fysieke schade.
Referenties Meer referenties >

Data Herstel Service Nederland

Data Recovery Nederland is gespecialiseerd in Data Herstel. In een aantal stappen herstellen wij jouw verloren data snel en veilig.

Meld nu eenvoudig jouw opdracht aan via de website en laat onze experts jouw harde schijf snel en veilig onderzoeken.

Direct aanmelden

Vooronderzoek Mediadrager

Eerst stellen wij een onderzoek in. Daarna volgt het diagnoserapport met het probleem, de oplossing en de exacte prijs. Je kunt dan zelf beslissen of je gebruik wenst te maken van onze diensten.

Wij hanteren het ‘no cure-no pay’-systeem. Geen data? Dan ook geen recoverykosten! Dat is wel zo eerlijk!

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's

Video's

+ 70.000.000

Video's

Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Professionele en snelle service

Omdat wij data herstel erg serieus nemen, krijg je volledige inzicht in het herstelproces. Direct na het invullen van onze aanvraagformulier wordt er een klantnummer voor je aangemaakt.

Je kunt alle tijden contact met ons opnemen en doorverwijzen naar jouw klantnummer om zo snel en efficiënt mogelijk geholpen te worden. Kies je voor een een express service, dan wordt jouw mediadrager per direct in behandeling genomen.

Heb je direct vragen? Onze medewerkers staan gereed om al jouw vragen snel te beantwoorden. Dit kun je doen via ons contactformulier.

Lees meer

Jouw data op een veilige manier herstellen

Data herstel wordt steeds belangrijker voor zowel bedrijven als particulieren. Het opslaan van gegevens op jouw computer bespaar je een hoop ruimte en geeft je de mogelijkheid al jouw gegevens gemakkelijk te overzien.

Juist omdat deze manier van archiveren zo doeltreffend en efficiënt is, ben je geneigd andere manieren van het opslaan van jouw gegevens snel achterwege te laten.

Begrijpelijk want veel tijd besteden aan het maken van kopieën of back-ups is ook niet iets waar je je mee bezig wilt houden. Zeker niet als weet dat de kans op het verliezen van deze gegevens door een technisch probleem in jouw computer slechts 0,14% is.

Echter, waar nieuwe technieken je verleiden om steeds afhankelijker te worden van jouw pc, biedt Data Recovery Nederland steeds meer mogelijkheden op het gebied van harddisk recovery.

Met DRN heb je de grootste kans op het terughalen van jouw data

Om wat voor soort informatie het ook gaat, zakelijk of privé, wij kunnen alle soorten data voor je terughalen. Hele afstudeerprojecten, complete bedrijfsadministraties, digitale foto’s, filmpjes, muziekcollecties, klantenbestanden, boekhoudprogramma’s, projecten, contracten en tekeningen.

in al deze gevallen wordt jouw data weer snel en veilig hersteld. Voor ons is geen uitdaging te groot. Dataverlies is voor ons geen optie.

Inklappen

Hieraan kun je een crash herkennen

 1. Plotseling geen toegang meer in BIOS
 2. Ongewone geluiden zoals tikken, krassen, piepen of zoemen
 3. Data onvindbaar
Lees meer

Wat NIET te doen bij een harde schijf crash?

 1. Ga niet zelf sleutelen
 2. Maak de harde schijf nooit zelf open
 3. Start de computer niet meer op
 4. Sla geen bestanden meer op

Wat WEL te doen bij een harde schijf crash?

 1. Ga niet zelf sleutelen
 2. Maak de harde schijf nooit zelf open
 3. Start de computer niet meer op
 4. Sla geen bestanden meer op

Ervaring en specialisme op gebied van recovery

Data recovery is een zeer specialistisch  vak. Jarenlange studie, begeleiding en ervaring gaan hieraan vooraf. De steeds vernieuwende ontwikkelingen in de ICT-wereld worden door onze medewerkers nauwkeurig bijgehouden.

Regelmatig worden door ons methodes ontwikkeld om toch nog data te achterhalen welke eerst onbereikbaar leken. Daarbij maken wij gebruik van een van de meest moderne cleanroomlabs. Alleen in zo’n geheel 100% stofvrije ruimte mag een harde schijf worden geopend om gevaar voor verdere schade uit te sluiten.

Bij data recovery wordt de schade in twee categorieën verdeeld: logische (softwarematige) schade en fysieke (mechanische) schade. Uiteraard zijn ook combinaties van deze twee mogelijk. Bij een softwarematig probleem is uw harde schijf niet beschadigd. Door wissen, formatteren of een virus kun je echter niet bij jouw data komen. Zolang de data niet overschreven is, is het vaak mogelijk het grootste deel van de data ongeschonden terug te krijgen.

Fysieke schade is een ander geval. In de meeste gevallen is hierbij vaak de lees/schijfkop beschadigd. Dikwijls komt dit door een stoot of val maar ook een stroomstoring, water- of brandschade kan dit probleem veroorzaken. Deze beschadigde onderdelen moeten eerst vervangen worden door een identiek onderdeel van exact hetzelfde serie en modelnummer om zo tijdelijk toegang te krijgen tot de aanwezige data.

Dit is een heel intensief en nauwkeurig proces maar bij ons is jouw mediadrager in veilige handen. 95% van dit soort recovery wordt door ons succesvol uitgevoerd.  Dat is toch een geruststellende gedachte.

Snelle ophaalservice

In heel Nederland halen wij jouw mediadrager met spoed op. In de meeste steden hanteren wij een responsetijd van 2 uur. In de grote steden een responsetijd van 1 uur. Dit houdt in dat wij binnen 1 of 2 uur bij je op de stoep staan om de  defecte harde schijf met spoed op te halen.

Bekijk hier een aantal case studies:

Case study harde schijf recovery
Case Study Flash
Case study laptop harde schijf
Case Study RAID 5 met 17 schijven
Case study USB / Firewire Harddisk
Case study harde schijf recovery

Inklappen

Wist je dat:

DRN in 2022 in totaal 14.261 diagnoses stelde? Ruim 95% van alle gestelde diagnoses resulteerde tot een volledig herstel van bestanden.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!