DRN B.V. | Amsterdam Centrum

EBC Amsterdam
Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
Telefoon: 020 237 6587
E-mail: info@drn.nu
BTW nr.: NL822935685B01
KvK nr.: 50791125
Openingstijden
Ma- Vr: 09:00 u – 17.00 u
Za- Zo: Gesloten
8.7 /10
1917 reviews
feedback company
Amsterdams nummer 1 in
Data Recovery!
Referenties Meer referenties >

Data Recovery Amsterdam

Op onze website vind je uitgebreide informatie over het herstellen van verloren gegevens. Of je nu per ongeluk belangrijke bestanden hebt gewist, te maken hebt gehad met een systeemcrash of een beschadigde harde schijf hebt, dataherstel biedt vaak een oplossing om je waardevolle informatie te herstellen. We begeleiden je door de fundamentele concepten, technieken en de beste methoden om jouw gegevens veilig en effectief te herstellen.

two-hands-with-screwdriver-disassemble-hdd
Lees meer

1. Wat is data recovery?

Data recovery is het proces van het herstellen van verloren, ontoegankelijke, beschadigde of verwijderde gegevens van digitale opslagmedia zoals harde schijven, SSD's, USB-sticks, geheugenkaarten en meer. Gegevensverlies kan optreden als gevolg van verschillende situaties, zoals hardwarestoringen, softwarefouten, menselijke fouten, virusinfecties of fysieke schade aan het opslagapparaat.

2. Waarom is data recovery belangrijk?

In een tijdperk waarin digitale informatie een essentieel onderdeel is geworden van ons persoonlijke en professionele leven, kan het verlies van gegevens aanzienlijke gevolgen hebben. Bedrijven kunnen waardevolle klantgegevens, bedrijfsplannen of financiële gegevens verliezen, wat kan leiden tot financiële verliezen en reputatieschade. Voor individuen kunnen dierbare foto's, video's en documenten die opgeslagen zijn op digitale apparaten, voorgoed verloren gaan.

3. De expertise van Data Recovery Amsterdam:

Bij Data Recovery Amsterdam beschikken we over een team van hooggekwalificeerde technici met uitgebreide ervaring in gegevensherstel. We begrijpen hoe stressvol het kan zijn om geconfronteerd te worden met gegevensverlies, en we zijn vastberaden om jou te helpen jouw waardevolle gegevens terug te krijgen. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technologieën en gereedschappen om data recovery uit te voeren, terwijl ze de integriteit van jouw gegevens behouden.

4. Onze diensten:

Onze data recovery diensten in Amsterdam zijn veelzijdig en omvatten:

  • a. Harde schijf data recovery: Onze experts kunnen gegevens herstellen van beschadigde, gecrashte of geformatteerde harde schijven, ongeacht het merk of het bestandssysteem.
  • b. Solid State Drive (SSD) data recovery: SSD's zijn snel en betrouwbaar, maar gegevensverlies blijft mogelijk. Wij hebben expertise in het herstellen van verloren gegevens van SSD's.
  • c. Externe harde schijven: Als jouw externe harde schijf niet meer reageert of jouw gegevens ontoegankelijk zijn, kunnen wij jou helpen deze terug te krijgen.
  • d. USB-stick data recovery: Per ongeluk verwijderde bestanden of een defecte USB-stick? Wij kunnen helpen.
  • e. Geheugenkaart data recovery: Foto's verloren op jouw camera of smartphone? Wij kunnen jouw waardevolle herinneringen redden.
  • f. RAID data recovery: Voor bedrijven met RAID-configuraties bieden wij gespecialiseerde hersteldiensten om de continuïteit te waarborgen.

5. Hoe werkt het proces?

Als je geconfronteerd wordt met gegevensverlies, neem dan onmiddellijk contact op met Data Recovery Amsterdam. Ons team zal je begeleiden bij het indienen van jouw zaak en een grondige analyse uitvoeren om de oorzaak en omvang van het gegevensverlies te bepalen. Vervolgens zullen we een aangepast plan opstellen om jouw gegevens veilig te herstellen. Ons doel is om een efficiënte en tijdige service te bieden, zodat je zo snel mogelijk weer toegang krijgt tot jouw gegevens.

6. Tips voor gegevensbeveiliging:

Hoewel gegevensherstel een waardevolle dienst is, is het beter om gegevensverlies te voorkomen. Hier zijn enkele tips om jouw gegevens veilig te houden:

  • a. Regelmatige back-ups: Maak regelmatig back-ups van jouw belangrijke gegevens en sla deze op een externe schijf of in de cloud op.
  • b. Vermijd goedkope opslagapparaten: Investeer in kwaliteitsvolle opslagapparaten om het risico op storingen te verminderen.
  • c. Gebruik antivirussoftware: Bescherm jouw apparaten tegen virussen en malware door betrouwbare antivirussoftware te gebruiken.
  • d. Wees voorzichtig met data recovery software: Gebruik geen goedkope of onbekende data recovery software, omdat dit het probleem vaak kan verergeren.

Conclusie:

Gegevensverlies kan een uitdagende situatie zijn, maar met de professionele data recovery diensten van Data Recovery Amsterdam kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens in goede handen zijn. Onze experts staan klaar om jou te helpen, of het nu gaat om zakelijke gegevens of dierbare persoonlijke herinneringen. Neem vandaag nog contact op en laat ons jou helpen jouw waardevolle gegevens veilig en efficiënt te herstellen.

Inklappen

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's

Video's

+ 70.000.000

Video's

Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Dataverlies in Amsterdam:

Data is kostbaar. Het vormt de ruggengraat van jouw persoonlijke en zakelijke leven. Maar soms gaat het mis. Harde schijven crashen, bestanden raken verloren en dataverlies kan rampzalige gevolgen hebben. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen.

Wij begrijpen dataverlies als geen ander. In het hart van Amsterdam staan onze experts paraat om jouw waardevolle gegevens te herstellen. Met een indrukwekkend herstelpercentage van 95% herstellen we jouw data tot in de puntjes, ongeacht de oorzaak van het verlies.

Wij zijn jouw betrouwbare partner voor dataherstel in Amsterdam. Ons toegewijde team staat klaar om verloren bestanden te redden, en we leveren ze veilig terug op een nieuwe externe schijf. Jouw kostbare gegevens zijn in goede handen bij DRN.

Laat dataverlies geen obstakel vormen. Neem vandaag nog contact met ons op. Onze rotsvaste toewijding aan succesvol herstel wacht op jou. Jouw data, onze zorg. Samen zorgen we ervoor dat jouw digitale wereld weer tot leven komt.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!

Selecteer een DRN
vestiging in de buurt!

map

Hoofdkantoor

0413 270 314

Poort van Uden

Rondweg 55
5406 NK Uden

Openingstijden
Ma- Vr: 09:00 uur - 17.00 uur
Za- Zo: Gesloten

Routebeschrijving naar deze locatie