Bestanden Terughalen

Bestanden kwijt? Geen paniek, er is nog hoop! Wij herstellen jouw verloren bestanden. Professionele hulp bij dataverlies.

Bestanden Terughalen
Bestanden kwijt? Geen paniek, er is nog hoop! Wij herstellen jouw verloren bestanden. Professionele hulp bij dataverlies.
Bestanden Terughalen
Bestanden kwijt? Geen paniek, er is nog hoop! Wij herstellen jouw verloren bestanden. Professionele hulp bij dataverlies.
Referenties Meer referenties >

Bestanden Terughalen

Het uiteindelijke doel van data recovery is uiteraard uw bestanden terughalen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je professionaliteit garanderen.

Data Recovery Nederland is gespecialiseerd in het herstellen van data op vrijwel alle type opslagmedia. Onze specialisten zijn al jaren actief op professionele data recovery gebied op het hoogste niveau. Daardoor kunnen zij jouw bestanden terughalen op een veilige en vertrouwde manier zodat je weer spoedig over jouw data kunt beschikken.

Direct aanmelden

Bestanden Herstel

DRN is al jaren gespecialiseerd in bestanden herstel. Na dataverlies is bestanden herstel dikwijls toch nog mogelijk.

Of dat in je geval ook zo is? Laat ons eerst jouw mediadrager onderzoeken. Daarna kunnen wij duidelijkheid scheppen over het probleem, de oplossing en de exacte prijs.

Sinds de computer niet meer weg te denken valt uit het dagelijkse leven van vele mensen en bedrijven, ontstaat automatisch de afhankelijkheid die het met zich mee brengt.

Lees meer

Vele bedrijven zijn tegenwoordig geheel afhankelijk van computers. Belangrijke data wordt digitaal opgeslagen op een harde schijf om op deze manier een handig overzicht te creëren, en deze data gemakkelijk te kunnen bewerken.

Ook thuisgebruikers gebruiken een computer voor het opslaan van foto´s, video´s en andere persoonlijke bestanden die soms van onschatbare waarde zijn. Deze manier van data-opslag is erg handig maar brengt ook minder leuke gevolgen met zich mee.

De opgeslagen data kan verloren gaan door verschillende redenen zoals brand- of waterschade, bliksemschade of een systeemcrash. Vrijwel iedereen heeft wel eens te maken gehad met  dataverlies. Ook komt het per ongeluk verwijderen van data regelmatig voor.

Inklappen

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's

Video's

+ 70.000.000

Video's

Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Bestanden herstel voor bedrijven

Voor bedrijven kan dataverlies erg schadelijk zijn. Men moet kalm en alert reageren om verdere schade te voorkomen. Het is belangrijk om te weten dat in vrijwel alle gevallen, bestanden die verloren zijn gegaan hersteld kunnen worden.

Bestanden herstellen gebeurt door de harde schijf professioneel te analyseren en door middel van geavanceerde apparaten die onze specialisten gebruiken, deze data terug te winnen. Bestanden herstel is dus zeer zeker mogelijk bij dataverlies. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Heb je nog vragen over Bestanden Herstel? Wij staan je graag te woord. klik hier voor meer info.

Lees meer

Bestanden terughalen

Het uiteindelijke doel van Datarecovery is uiteraard uw bestanden terughalen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je professionaliteit garanderen. Data Recovery Nederland is gespecialiseerd in het herstellen van jouw data op vrijwel alle type opslagmedia.

Onze specialisten zijn al jaren actief op professionele data recovery gebied op het hoogste niveau. Daardoor kunnen zij jouw bestanden terughalen op een veilige en vertrouwde manier zodat je weer spoedig over jouw data kunt beschikken.

Wij beschikken als één van de weinige bedrijven over een laboratorium met een cleanroom waar de harde schijf open gehaald wordt in een stofvrije ruimte om vervolgens jouw data veilig te kunnen overzetten van uw defecte harde schijf. Deze data kan verloren zijn gegaan door allerlei redenen.

In het simpelste geval heb je de data per ongeluk verwijderd. De verwijderde bestanden worden terug gehaald omdat deze bestanden niet gewist worden maar de harde schijf maakt ruimte vrij waar de verwijderde data in eerste instantie opgeslagen was.

Uw data kan ook verloren zijn gegaan door bijvoorbeeld blikseminslag, brand- of waterschade of een systeemcrash. In vrijwel alle gevallen kan deze verloren data hersteld worden. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Inklappen

Bestanden Herstellen

Bestanden herstellen. Op welke manier gebeurt dit? Wanneer een bestand verwijderd wordt, dan is deze niet daadwerkelijk verwijderd. Alleen de verwijzing in de zogenaamde FAT-tabel (de feitelijke inhoudsopgave) is weg.

Het bestand zelf is er nog, maar wanneer de computer verder gebruikt wordt, kan het voorkomen dat de locatie waar het bestand opgeslagen was, overgeschreven wordt. Daarom is het belangrijk om elke amateuristische poging tot data recovery te vermijden.

Wist je dat:

DRN in 2022 in totaal 14.261 diagnoses stelde? Ruim 95% van alle gestelde diagnoses resulteerde tot een volledig herstel van bestanden.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!